Open Sollicitaties / Stagiaires

Vacatures
Stichting Talent is op zoek naar flexibele en gemotiveerde leerkrachten voor de interne flexpool. Als leerkracht in de flexpool word je ingezet voor tijdelijke vacatures en voor korte- en langdurige vervangingen. Je krijgt een aanstelling bij Talent en bent daarmee verzekerd van een vast inkomen. Als er binnen Talent een vacature ontstaat kun je hierop reageren en instromen in de vaste formatie van een school. De kans hierop is de komende jaren zeer groot.
Spreekt dit je aan en heb je zin om te werken in een uitdagende en inspirerende omgeving?
Ben je behoorlijk breed inzetbaar? Mail dan je motivatie en een CV naar vacature@talenthoorn.nl. Je kunt ook eerst informatie inwinnen. Bel hiervoor naar het bestuursbureau van Talent (0229 - 28 20 40).

Inval door studenten 1e of 2e graads voortgezet onderwijs
Onze scholen zijn voor invalwerk regelmatig op zoek naar tijdelijke onderwijsassistenten. Het is voor 4e jaars studenten die studeren voor de eerste- of tweedegraads onderwijsbevoegdheid voor het voortgezet onderwijs mogelijk om bij ons in te vallen als onderwijsassistent.
Mocht je hier interesse in hebben stuur dan een korte brief en een cv naar: vacature@talenthoorn.nl

Stagiaires
Stichting Talent werkt samen met IPabo Amsterdam / Alkmaar en Inholland Haarlem / Alkmaar. Van beide Pabo's lopen studenten hun stages op de Talentscholen, van 1e jaars tot en met 4e jaars. Talent vindt het van groot belang dat haar leerkrachten studenten begeleiden op weg naar hun beroep. Talent werkt hierin met mentoren en een Opleider In School. Wij bieden studenten, naast begeleiding, scholing en studenten intervisie (lerend team). Talentvolle studenten maken, na het behalen van hun diploma, een grote kans op
een vaste baan bij Talent. Voor informatie kunt u mailen naar f.schruer@talenthoorn.nl. 
Adresgegevens

Stichting Talent

Nieuwstraat 23A
1621 EA Hoorn
Telefoon: 0229-282040
Mail: info@talenthoorn.nl