Kindcentrum Zonnewijzer

Adres:
Het Gangwerk 58
Postcode/Plaats:
1622 HC Hoorn
Telefoonnummer:
0229-218330

Samen klaar voor de toekomst!

OBS De Zonnewijzer is een openbare school met een sterk pedagogisch klimaat. Waar kinderen, ouders en teamleden zich prettig, veilig en verantwoordelijk voor elkaar voelen. Onze opdracht is om het beste uit iedere kind te laten komen.

Modern en eigentijds onderwijs afgestemd op de leerling. Onze school oogt modern en fris en is hiermee een reflectie van onze visie op onderwijs. Vanzelfsprekend besteden wij de meeste tijd aan taal, rekenen en lezen, maar we doen dat wel op een manier die past bij deze tijd. Een school waar leerlingen zich vaardigheden eigen maken die ze een leven lang kunnen gebruiken. Waar kinderen medeverantwoordelijk zijn voor hun eigen ontwikkeling en zicht hebben op waar ze staan.

Aan de hand van zelfgestelde doelen en succescriteria weten ze wat er nog aandacht en oefening behoeft. De inzet van ICT is daarbij van groot belang. Zowel voor het verwerken van opdrachten als het digitaal toetsen van de aangeboden stof.

Om dit allemaal te realiseren streven wij naar een educatief partnerschap met jou/jullie als ouder(s). Dat is voor ons de basis om jouw kind het beste onderwijs te geven. Omdat we samen verantwoordelijk zijn voor de toekomst van jouw en onze kinderen.