Nieuws

NIEUWS VAN TALENT EN HAAR SCHOLEN

U kunt ons ook volgen op Twitter: @StichtingTalent

02-10-2017

LIDL LOKAAL HELPT DALTONSCHOOL DE TWEEMASTER 
Met de actie ‘Lidl helpt lokaal’ heeft supermarktketen Lidl de Tweemaster uitgekozen om een bijdrage te geven aan onze schooltuin. Met deze actie ondersteunt Lidl lokale initiatieven. Vrijdag 29 september ontvingen wij een cheque van €1000,-.
De voorzitter van onze ouderraad Amanthis Bekkema, had ons genomineerd met het werken aan en in de schooltuin. De schooltuin heeft een belangrijke plaats binnen onze school. 
Wij zijn zeer blij met deze cheque en zullen het bedrag goed besteden aan initiatieven in onze tuin.
06-07-2017
Benoeming Bert Groenewoud als directeur-bestuurder bij Stichting Talent

Per 1 september a.s. zal Bert Groenewoud de functie van directeur-bestuurder bij Stichting Talent bekleden. Hij is de opvolger van GeertJan Nelson. Bert is momenteel werkzaam bij de Onderwijscoöperatie. Binnen deze organisatie houdt hij zich bezig met het thema beroepsontwikkeling en professionele ruimte. Daarvoor was hij langere tijd actief voor de NTR als hoofdredacteur Jeugd en (school)tv-programm's. In het begin van zijn carričre was hij leerkacht en directeur in het basisonderwijs.


06-07-2017
Wijziging directiesituatie obs Het Ooievaarsnest

 

De directiesituatie bij openbare basisschool Het Ooievaarsnest te Zwaag is per 1 juli jl. gewijzigd. Met ingang van deze datum is Caroline Sunnotel-Pauw directeur van deze school. Caroline was daarvoor locatiemanager op de locatie De Bres van De Klipper. 

 


  


 
Adresgegevens

Stichting Talent

Nieuwstraat 23A
1621 EA Hoorn
Telefoon: 0229-282040
Mail: info@talenthoorn.nl